Topinspirators Richard Branson en Bear Grylls inspireren in Ziggo Dome

      Reacties uitgeschakeld voor Topinspirators Richard Branson en Bear Grylls inspireren in Ziggo Dome
Delen

Op dinsdag 4 oktober vindt in de Amsterdamse Ziggo Dome de wereldpremière van Inspiration360 plaats. Richard Branson, oprichter van onder andere Virgin en avonturier, presentator en trainer Bear Grylls nemen tijdens het avondvullende programma professionals mee in hun persoonlijke survival van idee naar succes. Het event biedt plaats aan ruim 13.000 bezoekers en is met een ticketprijs vanaf 69,50 euro toegankelijk voor iedereen: van student tot professional en CEO. Het is de eerste keer dat een inspiratie-event van deze omvang in Nederland toegankelijk is voor een groot publiek. 

Welcome to the jungle

“Ondernemers, professionals, leiders en managers stellen zich vandaag de dag continu de vraag hoe zij hun weg blijven vinden in deze moderne jungle die sterk aan verandering onderhevig is”, zegt Niels Houtepen, initiatiefnemer van Inspiration360 en creative director van Just Media Group. “Daarom is het thema van deze eerste editie ‘Ultimate Survival’. Onze sprekers zijn stuk voor stuk echte survivors. Nationaal en internationaal. Inspiration360 is een kans om je live te laten inspireren door deze uitzonderlijke levensverhalen.” De bijdragen van de sprekers worden afgewisseld met passend, hoogwaardig entertainment.

Niet alleen de happy few

“Inspiration360 heeft als belangrijkste doel om kennis en inspiratie beschikbaar te maken voor ondernemers en professionals op ieder niveau”, zegt Houtepen. “Een avond met sprekers van het kaliber Richard Branson en Bear Grylls is doorgaans alleen bereikbaar voor de happy few. Wij organiseren een event waarbij we kennis en inspiratie van wereldniveau voor iedereen toegankelijk maken. Daarbij staat de praktische toepasbaarheid centraal. Je gaat ’s avonds naar huis met een nieuwe kijk op wat je zelf kunt doen om jouw leven, onderneming en de wereld te verbeteren.” 

Inspiration360 is een initiatief van Just Media Group en Quality Bookings, in nauwe samenwerking met het Nederlandse familiebedrijf AFAS Software en ondersteund door nlgroeit. Op 4 oktober wordt de line-up compleet gemaakt met een Nederlandse topondernemer die de wereld veroverd heeft en een internationale mysteryguest van wereldformaat. Kijk voor meer informatie en tickets op www.inspiration360.nl en blijf op de hoogte via Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter.

Bekijk hier de teaser video van Bear Grylls.

Over Inspiration360

Inspiration360 biedt ondernemers, topmanagers en ambitieuze professionals in Nederland inspiratie en top entertainment met sprekers van wereldklasse, zoals Richard Branson en Bear Grylls. Het evenement is toegankelijk voor een groot publiek met 13.000 beschikbare plekken in de Ziggo Dome in Amsterdam met ticketprijzen vanaf 69,50 euro.

Over de sprekers

Richard Branson is grootondernemer en oprichter van onder andere Virgin Group. Eén van zijn projecten is een reis naar de ruimte mogelijk maken voor consumenten. Grylls is bekend van het survivalprogramma Running Wild van Discovery Channel waarin hij met Obama door de wildernis trok. Voorheen deed hij dienst als Special Air Service (SAS) agent, tegenwoordig is hij motivatietrainer, bergbeklimmer en presentator.

 


Delen