Training Vacatureteksten Schrijven in Lelystad

      Reacties uitgeschakeld voor Training Vacatureteksten Schrijven in Lelystad
Delen

Op 6 oktober 2016 organiseert Voor Tekst, tekstbureau voor arbeidsmarktcommunicatie, een training Vacatureteksten Schrijven in Lelystad. Tijdens deze training deelt Lelystedelinge en professioneel vacaturetekstschrijfster Nicol Tadema haar kennis van én passie voor het meest gebruikte middel in de arbeidsmarktcommunicatie. 

De training is met uitstek geschikt voor degenen die het schrijven van een vacaturetekst met regelmaat op het to-do-lijstje hebben staan. Er worden eenvoudig toe te passen principes, handige tips en inspirerende voorbeelden gedeeld. Initiatiefnemer en trainster Nicol Tadema: ‘Ik laat graag zien hoe vacatureteksten voor organisaties kunnen werken én werven. En hoe het schrijven van vacatureteksten eenvoudiger én leuker kan worden voor recruiters, hr-medewerkers en andere vakspecialisten.’ 

De training Vacatureteksten Schrijven is de afgelopen jaren meerdere malen gegeven op uiteenlopende locaties in heel Nederland. De roots van het tekstbureau liggen echter in Lelystad. Nicol Tadema: ‘Het leek mij leuk nu eens werkgevers en intermediairs uit Lelystad en omgeving bij ons op kantoor uit te nodigen voor deze training.’ Nicol Tadema is oprichter van Voor Tekst en mede-oprichter van het collectief Employer Brander. Later dit jaar verschijnt haar boek Werven met Woorden, een handleiding voor het schrijven van vacatureteksten. 

De locatie van de training is het creatieve kantoor van Voor Tekst aan de Zaanstraat 6L, Lelystad. De training gaat op donderdag 6 oktober a.s. om 10 uur van start en duurt tot circa 15 uur. Voor de lunch wordt verzorgd. De kosten zijn € 395,- p.p. Dit is inclusief lunch, digitale syllabus en één op één feedback op een vacaturetekst die de deelnemers na de training delen. Voor meer informatie en/of aanmelden kan men contact opnemen via info@voortekst.nl of 0320 722 992. Past 6 oktober niet in je agenda en/of sluit je liever aan in Amersfoort? Op 22 november wordt er een training Vacatureteksten Schrijven in Amersfoort georganiseerd. 

Over Voor Tekst
Voor Tekst, opgericht in 2011, is het grootste tekstbureau voor arbeidsmarktcommunicatie in Nederland. Als meest gebruikte arbeidsmarktcommunicatiemiddel vormt de vacaturetekst een belangrijke pijler, maar ook voor vacatureteksten, websiteteksten, advertentieteksten, e-mailteksten of andere teksten kunnen werkgevers, intermediairs en jobmarketeers een beroep doen op het tekstbureau. Het twaalfkoppige team van Voor Tekst schrijft, adviseert en traint.  Offline en online. Met authenticiteit en resultaat.


Delen