Gefeliciteerd met je verjaardag!

      Reacties uitgeschakeld voor Gefeliciteerd met je verjaardag!
Delen

Het zal velen van ons wel bekend voor komen, je bent jarig, doet je laptop, computer of smartphone aan en de felicitaties stromen binnen. Niet even, maar de gehele dag. Op Facebook, LinkedIn, via de mail en al die overige sites waarbij je eventueel bent aangesloten/ ingeschreven. Leuk, want het geeft je toch een gevoel dat men je waardeert.

Maar, intussen weet je nu ook wie en waar jouw gegevens bekend zijn. En of je dat prettig moet vinden?  Dat familie en kennissen je feliciteren is gemeend. Maar neem nu al die anderen die een bericht in je mailbox achterlaten? Blijkbaar weten die ook meer dan je alleen je naam?

Felicitaties van werving- en recruitment sites

Ineens word je ook met je neus op de feiten gedrukt bij welke bureaus jij je eigenlijk ooit hebt ingeschreven. Van de meeste heb je daarna nooit meer iets gehoord. Behalve dus op je verjaardag.

Moet je nu meteen actie ondernemen en na het lezen van de “˜standaard’ felicitatie drukken op de “˜unsubscribe’ knop? Of kun jij voordeel halen uit de situatie?

Moet je melden dat je nog steeds op zoek bent naar die leuke “˜korte klus’ die je bij inschrijving hebt aangegeven? Dat je nog steeds beschikbaar bent voor werk op interim-, factuur- of elke andere basis?

Wie weet het antwoord? 

Eigenlijk ben ik dus wel benieuwd naar reacties? Hoe bijvoorbeeld al die bureaus zullen reageren als je reageert op hun felicitatie-mail. Of heb jij, als lezer van deze bijdrage, ervaring met mijn vraag? Reageerde jij wel en stuurde je de dag na je verjaardag iedereen een update van je cv?

Zou het helpen in deze aantrekkende markt en hebben al degenen die jou feliciteerden echt het beste met je voor?

Ik wacht de eventuele reacties maar af!


Delen

About Gerard Boonstra

Het kan handig zijn om iemand stand-by te hebben voor de boekhouding, salarisadministratie of afdeling Personeelszaken. Want plotseling valt er iemand uit, of er is ineens een tijdelijke piek in de werkzaamheden.Als u op dat moment kunt beschikken over een ervaren kracht voor desnoods een paar uur per week, maand of kwartaal scheelt dat veel kopzorgen. U gaat geen vaste verplichtingen aan en voor de kosten hoeft u het ook niet te laten.Voorkeur voor ondersteuning in regio A'dam/ NH en/ of Westfriesland.- Maar ook rest van Nederland uiteraard mogelijk en bespreekbaar.Informeer eens via een mail naar de mogelijkheden. Doe dit via gp653@quicknet.nl. U krijgt altijd antwoord. En meestal ook nog eens heel snel.https://nl.linkedin.com/in/gerardboonstrahttp://gerardboonstra.blogspot.nl/Ook voor een advies over belastingzaken, afkoop (klein) pensioen of het opzetten van uw administratie kunt u bij hem terecht.