Get ready for een onvergetelijke 1e editie van Emerce Recruitment Night op 6 april 2017!

      Reacties uitgeschakeld voor Get ready for een onvergetelijke 1e editie van Emerce Recruitment Night op 6 april 2017!
Delen

Emerce eRecruitment is al jaren hét vakevent voor de recruiter die op de hoogte wil blijven van de allerlaatste online innovaties voor recruitment. Met een inspirerend programma en veel interessante cases trekt dit event de afgelopen jaren veel bezoekers. En met de 7e editie in het vooruitzicht begon het bij vaste bezoekers al wat te kriebelen. Want hoe leerzaam zo’n dagprogramma ook is, aan het einde van dag is eigenlijk niemand klaar om naar huis te gaan.

En zeg nou eerlijk: het is toch algemeen bekend dat recruiters, HR-managers en werving- en selectie professionals naast de grote gemeenschappelijk liefde voor hun vakgebied nog iets gemeen hebben… Namelijk de behoefte om een goed feestje te bouwen!

Daarom organiseert Emerce dit jaar de allereerste Emerce Recruitment Night in de Panama, Amsterdam. Met goede (dance) muziek, een toplocatie en collega’s, concurrenten en vage bekenden uit de recruitmentwereld samen op de dansvloer. Iedereen die al een tijdje meeloopt, weet wat dat laatste betekent: een flinke dosis gezelligheid en een avond die lang kan duren. Heel lang. Misschien wel te lang. Maar het wordt sowieso feest!

Gezellig feestje bouwen

Voetjes van vloer met DJ Roog, dj Klaproos & P!mstert , gezellig een biertje drinken en bijkletsen met vakbroeders en –zusters: dé ingredií«nten voor een gezellig feestje. Ben jij er bij?

Bestel je kaarten (í  19,33) hier…


Delen