Regel zelf je financiële toekomst

      Reacties uitgeschakeld voor Regel zelf je financiële toekomst
Delen

We worden steeds meer zelf verantwoordelijk voor onze financiële toekomstplanning. Maar hoe pak je dat aan, zonder continu met geld bezig te hoeven zijn?

FD Mediagroep organiseert daarvoor op donderdag 18 mei Personal Finance Day. Tijdens dit evenement met sessies, workshops en presentaties, krijg je handvatten aangereikt om te zorgen dat je tijdens je werkzame leven en daarna financieel steviger in je schoenen staat. De ondernemers Duncan Stutterheim en Ruud Koornstra delen hun visie op de balans tussen rijkdom en geluk.

Het hoofdthema van Personal Finance Day is het zelfstandig vormgeven van je financiële toekomst. Welke gebeurtenissen en kosten kom je tegen in je levensloop? Hoe bouw je een vermogen op voor later? Hoe kun je dit vermogen verder laten groeien of hoe draag je jouw geld uiteindelijk over aan je (klein)kinderen? Kun je beter sparen of beleggen? Wat is de volgende stap in jouw wooncarrière?

Sprekers, experts en special guests helpen de aanwezigen met hun persoonlijke financiële toekomstplanning.

Personal Finance Day wordt georganiseerd op donderdag 18 mei van 15:30 uur tot 22:30 uur in de Kromhouthal in Amsterdam.

Personal Finance Day is een initiatief van FD Mediagroep in samenwerking met Binck. Kijkend naar de snelle maatschappelijke veranderingen plus de groeiende behoefte aan financiële planning gaan we onze dienstverlening de komende jaren flink uitbreiden op het gebied van onder andere vermogensbeheer, sparen en pensioen, zo stelt Jeroen Sonsma, algemeen directeur Binck Nederland. “Voor Binck is Personal Finance Day een geweldig podium om te laten zien dat we meer zijn dan alleen een bank voor beleggers en mensen platformen bieden voor het vormgeven van hun financiële toekomst.

Personal Finance Day is een initiatief van Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio en Fondsnieuws en wordt georganiseerd in samenwerking met Binck. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Fidelity, Pictet, Think ETF’s en kennispartners Wijzer in Geldzaken, Morningstar en Omniplan.

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via de website van Personal Finance Day.

 


Delen