Large Scale Interventions: De Video

      Reacties uitgeschakeld voor Large Scale Interventions: De Video
Delen

Een LSI-bijeenkomst in beeld

Ik heb het regelmatig over Large Scale Interventions. Zo schreef ik eerder over hoe je start en waarom je start. Toch kan ik me voorstellen dat het nog lastig is om er een goed beeld bij te hebben. Daarom HIER een video van een Large Scale Interventions bijeenkomst. 

Een korte toelichting op de video

De video geeft een beeld van Large Scale Interventions (LSI) met de medewerkers van Koninklijke Kentalis Nederland. De professionals binnen deze organisatie helpen mensen die slechthorend of doof zijn en mensen met een taalontwikkelingsstoornis of doofblindheid.

Veranderingen in de zorg maakten dat de organisatie steeds meer met zichzelf bezig zou gaan zijn. De leidinggevenden in de organisatie erkenden dit en wilden terug naar het helpen van mensen. Want dat is toch waar de organisatie voor staat!

Daarom is er een LSI-bijeenkomst georganiseerd. Het doel was om alle stakeholders bij elkaar te brengen en gezamenlijk helder te krijgen hoe veranderingen in de organisatie doorgevoerd moesten worden.

Het was een groot succes! Niet alleen de bijeenkomst, maar ook wat er daarna mee gedaan is Alle resultaten en wensen van de LSI-bijeenkomst zijn opgenomen in de jaarplannen van de organisatie.

Ik wens je veel kijkplezier. Ik hoop dat ik Large Scale Interventions hiermee iets duidelijker heb gemaakt. Wil je meer weten over het hoe en waarom, lees dan mijn eerdere blogs op deze website:

 


Delen

About Sander Vrugt van Keulen

Sander

CoachSander is directie coach | facilitator / trainer non-hiërarchische zelforganiserende teams en houdt zich al 10 jaar bezig met het ondersteunen en begeleiden van mensen om hen telkens een stap verder te helpen op het pad dat zij zelf kiezen.

Sander initieert en ondersteunt projecten als Uitgestelde Koffie, broodfonds040, Eindhoven in Dialoog, Nooit Meer Gratis, CoachingBlog, MisterCoach, @040datzijnwij en meer…

En dat alles vanuit de overtuiging dat wij samen meer zijn en meer kunnen bereiken: delen kan alleen door vermenigvuldigen!

Welke onderwerpen blogt Sander Vrugt van Keulen over?

Coaching, zelforganiserende teams, HR, ondernemingsraden en medezeggenschap

Waar kun je Sander Vrugt van Keulen online vinden?

CT2.nl Persoonlijk Blog CoachSander Bedrijfspagina CT2 op LinkedIn Profiel LinkedIn - Coach Sander Vrugt van KeulenVolg Coach Sander Vrugt van Keulen op Twitter CT2 Coaching and Training CoachSander op FacebookSander Vrugt van Keulen op Google+