Voor Tekst breidt trainingsaanbod vacatureteksten schrijven uit

Ellen van Dieren versterkt per september het 5-koppige ‘Voor Tekst’-trainersteam. Zij zal de incompany-schrijftrainingen voor haar rekening nemen. Mede dankzij de komst van Ellen kan Voor Tekst de toenemende vraag naar trainingen aan.

Ellen van Dieren werkt als zelfstandig trainer en is een senior in het recruitmentvak. Praktijkkennis en haar kennis van de huidige arbeidsmarktontwikkelingen vormen de basis voor haar interactieve trainingen en lezingen. Ellen is enthousiast, nieuwsgierig en volgt actief trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Haar kennis deelt ze graag in haar netwerk.

Recruiters, intercedenten en medewerkers HRM/P&O inspireren

Nicol Tadema, directeur van Voor Tekst: “Ellen voegt met haar expertise binnen arbeidsmarktcommunicatie en sterke trainingsskills veel toe aan ons gedreven team. De komende maanden zullen we ons trainingsaanbod verder ontwikkelen. We hopen hiermee nog meer recruiters, intercedenten en medewerkers HRM/P&O te inspireren en te informeren als het gaat om wervende teksten,” vertelt ze.

“Voor Tekst gaat voor kwaliteit, levert maatwerk en heeft aandacht voor elke klant,” zegt Ellen van Dieren. “Dat past helemaal bij wie ik ben en hoe ik over arbeidsmarktcommunicatie denk. Door met praktijkcases/eigen vacatures te werken kunnen de tips direct in de praktijk worden toegepast.”

Juiste woorden gebruiken

Voor Tekst traint professionals in het schrijven van vacatureteksten. “Door de juiste woorden te gebruiken kun je je onderscheiden en zorg je voor optimale vindbaarheid en een sterk(er) werkgeversmerk. En, als je slim schrijft, beïnvloed je ook de kwaliteit én kwantiteit van sollicitanten,” aldus Nicol.

Nieuw is de training ‘de vacature-intake’. Tijdens deze maatwerktraining komen de meest belangrijke intakevragen aan bod. Maar er is ook aandacht voor interviewtechnieken en het creëren van draagvlak bij de gesprekspartner.

Met de gloednieuwe training ‘wervende teksten’ gaan trainers van Voor Tekst in op ‘Hoe communiceer je met een kandidaat via WhatsApp’ en ‘Hoe benader je iemand effectief via een InMail’?

“Daarnaast is de basistraining ‘Vacatureteksten schrijven’ geoptimaliseerd. Een terugkomsessie, om de kennis te borgen, maakt nu standaard deel uit van het trainingsaanbod waardoor deze training een 3-in-1 training is geworden,” vertelt Nicol.

Voor Tekst

Voor Tekst is hét tekstbureau voor arbeidsmarktcommunicatie. Het bedrijf adviseert, traint en schrijft. Voor Tekst is opgericht in 2011 en werkt vanuit Lelystad voor corporate organisaties, intermediairs en jobmarketeers.

Meer informatie: info@voortekst.nl 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

About Nicol Tadema - de Voor

Nicol Tadema – de Voor van VoorTekst schrijft op Hi-RE.nl over arbeidsmarktcommunicatie, geeft tips over het schrijven van vacatureteksten, maar ook over online recruitment en SEONaam: Nicol Tadema – de Voor

Beroep: Tekstschrijver, gespecialiseerd in het schrijven van vacatureteksten

Bedrijf: VoorTekst

 

Professioneel profiel van Nicol Tadema – de Voor

Recht door zee, eigenwijs, creatief, scherp, zonder omweg en met visie: Nicol Tadema – de Voor blogt, zoals zij zelf is. Veel blogs over vacatureteksten, het meest gebruikte middel in de arbeidsmarktcommunicatie, omdat daar gewoon veel over te vertellen is. Maar ook blogs over arbeidsmarktcommunicatie in het algemeen, online recruitment, SEO en gerelateerde events deelt Nicol hier op Hi-Re.

Na een marketingloopbaan van zo’n 10 jaar in de werving- en selectiebranche, bundelde Nicol in 2011 haar passie voor schrijven, kennis van arbeidsmarktcommunicatie en ondernemersdrift. Met als resultaat: Voor Tekst, het tekstbureau voor online (arbeidsmarkt-) communicatie. In 2013 is daar de service Voor Vacaturetekst aan toegevoegd, het gespecialiseerde tekstbureau voor vacatureteksten. Samen met haar team van tekstschrijvers schrijft Nicol tekst die doel treft.

Waar kun je  Nicol Tadema – de Voor online vinden?

Website Nicol - Voor Tekst E-mailadres Nicol Tadema – de VoorLinkedIn profiel Nicol Tadema – de Voor Nicol op FacebookNicol Tadema – de Voor op Google+Voor Vacaturetekst op TwitterVoorTekst op Twitter

Contactgegevens Nicol Tadema – de Voor

Mobiel +31 (0)6 11760846

E-mail: nicol@voortekst.nl

Meer artikelen van Nicol vind je hier...