Lancering carriére tools

      Reacties uitgeschakeld voor Lancering carriére tools
carrieretools - continu.nl
Delen

Continu maakt de lancering bekend van haar site Carrière Tools. Een nieuw online platform voor technici die actief of latent werkzoekend zijn en ondersteuning kunnen gebruiken bij hun loopbaan.

Binnen de arbeidsbemiddeling is dit type platform een volledig nieuwe ontwikkeling. Dit past exact bij de missie van Continu. Want als arbeidsbemiddelaar heeft zij het doel technici te helpen aan een (nieuwe) droombaan.

Maar de intentie reikt verder. Continu wil technici hun carrière lang ondersteuning bieden. Wanneer een techneut nog niet direct op zoek is naar een nieuwe baan zal Continu er voor hem of haar zijn om toch die technische carrière samen te creëren.

Op het platform van Carrière Tools komen verschillende ondersteunende diensten samen

CV- tool:

Maak snel, eenvoudig en gratis een perfect CV. Met je CV als persoonlijk visitekaartje is dit een van de belangrijkste onderdelen bij het vinden van een (nieuwe) baan. Met deze tool wordt jouw eigen CV in drie korte stappen samengesteld en vervolgens gepresenteerd in diverse designs om op te slaan of af te drukken.

Met dit professionele CV maak je gegarandeerd indruk op je toekomstige werkgever.

Bedrijfstest:

In maximaal 5 minuten weet iedere techneut welk type bedrijf bij hem of haar past. In deze bedrijfstest wordt er ingezoomd op de wensen van de techneut met betrekking tot de omgeving en cultuur van het bedrijf. De techneut ontdekt binnen wat voor type organisatie hij of zij op zijn of haar best is.

Handig bij de oriëntatie naar een nieuwe baan of bij mogelijke twijfels binnen een huidige baan.

Online trainingen:

De adviseurs van Continu geven handige tips via een online video kanaal. Zo kan iedere techneut een training volgen waar en wanneer die maar wil. Inmiddels staat de eerste training online.

In deze video neemt een Key Accountmanager van Continu de kijker mee in de wereld van LinkedIn. En biedt ze concrete tips over de vindbaarheid van technici op dit kanaal. Meerdere trainingen volgen.

Carrièretips

In de thema’s ‘personal branding’, ‘sollicitatietips’, ‘persoonlijke effectiviteit’, ‘management’ en ‘communicatie’ geeft Continu relevante en concrete tips rondom sollicitatie en ontwikkeling voor iedere fase in de loopbaan.

Veelbelovende resultaten

Continu verwacht dat het platform veel bezoekers aan zal trekken. De eerste resultaten zijn veelbelovend.

“We hopen technici met deze tools te kunnen laten zien dat we er een carrière lang voor ze zijn en niet alleen als ze op zoek zijn naar een nieuwe baan”, aldus Margot Vogels (marketing adviseur bij Continu).

Naast de Carrière Tools is Continu dit jaar ook een samenwerking aangegaan met Good Habbitz. Een groot trainingsplatform welke beschikbaar is voor de meer dan 1.000 medewerkers die via Continu in de branche werken. Zodat iedereen zich kan blijven ontwikkelen.

Kijk voor meer tips en informatie op carrieretools.continu.nl en www.continu.nl.


Delen