Wat zijn de Recruitment Trends voor Bureaus in 2018?

      Reacties uitgeschakeld voor Wat zijn de Recruitment Trends voor Bureaus in 2018?
Delen

Ben jij een professional die actief is in de markt van Werving & Selectie en Arbeidsbemiddeling? Dan horen wij graag jouw mening!

Elk jaar worden recruitment professionals wereldwijd gevraagd waar zij staan en wat de komende periode op hun agenda staat. Natuurlijk doen wij daar als Hi-RE graag aan mee. Er wordt gevraagd naar hun mening over het huidige recruitment landschap: wat zijn hun belangrijkste uitdagingen en kansen, welke doelstellingen en prioriteiten stellen ze en wat zijn hun voornaamste voorspellingen? Dit jaar vindt dit onderzoek voor het eerst ook in Nederland en België plaats. Jouw mening mag daarin natuurlijk niet ontbreken.

Jij doet toch ook mee?

Deel je mening in het Recruitment Trends Onderzoek 2018 voor Bureaus

Vragen die we dit jaar willen beantwoorden zijn o.a.:

  • Welke prioriteiten hebben recruitment professionals en welke uitdagingen voorspellen zij voor 2018?
  • Hoe onderscheiden collega-bureaus zich in de markt?
  • Wat zijn goede manieren om een indrukwekkende client en candidate experience te bieden?
  • Wat doen bureaus om zich voor te bereiden op de ontwikkelingen in de markt en de technologische mogelijkheden?

Met de uitkomsten van het onderzoek stellen wij een uitgebreid rapport op over de belangrijkste trends in de markt. Wie deelneemt aan het onderzoek ontvangt als eerste de resultaten. Een mooie kans om te benchmarken, te zien waar anderen staan en hoe zij zich voorbereiden op de ontwikkelingen waarmee de branche de komende periode te maken krijgt.

Resultaten uit ons wereldwijde onderzoek onder ruim 1400 recruitment professionals.:

  • 70% verwacht een groei in het aantal opdrachten
  • 52% gaat meer investeren in technologie
  • 64% ziet de schaarste aan talent als grootste uitdaging
  • 36% benoemt klanttevredenheid als top 3 KPI

Hoe zit dit in Nederland en België? Neem vandaag nog deel aan ons onderzoek. Je ontvangt dan als eerste het regionale rapport vol inzichten, inspiratie en trends om goed voorbereid de toekomst in te gaan. Bovendien maak je kans op een van de 20 Coolblue cadeaubon die we verloten onder de deelnemers.

Doe mee aan het Recruitment Trends Onderzoek 2018 voor Bureaus

 


Delen