Laatste week voor inzenden cases voor Werf& Awards is gestart

      Reacties uitgeschakeld voor Laatste week voor inzenden cases voor Werf& Awards is gestart
Delen

Afgelopen jaar een mooie campagne gemaakt? Of een recruitmentsite waarmee de schaarse kandidaten ineens binnen kwamen wááien? Zend hem dan snel in voor de Werf& Awards van 2018!

De Werf& Awards zijn dé jaarprijzen voor arbeidsmarktcommunicatie en recruitment die impact maakt of heeft gemaakt. Dat kan van alles zijn: een verrassende samenwerking, een mooie actie die viral gegaan is, een grensverleggend artificial intelligence-project of een vacaturetekst die hét verschil maakte. Als het anderen in het vak maar kan inspireren.

Uitreiking: donderdag 17 mei

De Werf& Awards worden donderdag 17 mei 2018 voor de derde keer uitgereikt, tijdens Werf& Live, het jaarlijkse hoogtepunt van recruiting Nederland. Er zijn twee categorieën: één voor arbeidsmarktcommunicatie en één voor recruitmentcases. In 2017 waren de Werf& Awards een prooi voor Praxis (recruitment) en OGD (arbeidsmarktcommunicatie). De publieksprijzen gingen naar respectievelijk Albert Heijn en Philips.

Iedereen mag inzenden

Voor de Werf& Awards kan iedere organisatie inzenden, groot of klein, met groot of klein budget. Zowel werkgevers (corporates) als bureaus (AMC/w&s/uitzend/detachering) in de breedste zin van het woord worden van harte uitgenodigd om hun opvallende prestaties in het afgelopen jaar te delen met het volledige vakgebied dat zich bezighoudt met werving en selectie. De inzenders zullen in elk geval een mooie case-beschrijving op deze site krijgen (zie hier voor een overzicht van de ruim 40 inzendingen van vorig jaar).

Iedereen wordt van harte uitgenodigd om zijn opvallende prestaties in het afgelopen jaar te delen met het volledige vakgebied

De jurering

Inzenden voor de Werf& Awards kan tot 9 maart om 17.00. Dus enige haast is wel geboden. Daarna gaat de vakjury onder leiding van Marion de Vries in beraad om een eerste selectie te maken.

Van 19 tot en met 30 maart mag vervolgens het publiek stemmen op deze voorselectie. Daarna, op 19 april, presenteren de genomineerde cases zich aan de vakjury, die uiteindelijk ook de winnaars bepaalt, die op 17 mei in het zonnetje gezet worden.


Delen