Arbeidsmarktcommunicatie & Recruitment: mind the gap

      Reacties uitgeschakeld voor Arbeidsmarktcommunicatie & Recruitment: mind the gap
Delen

Misschien herken je het wel. Na een personeelsstop van jaren ga je de arbeidsmarkt weer op. Je mag eindelijk weer nieuwe kandidaten gaan werven voor je organisatie. Recruitment gaat aan de slag met de vacatures en de collega die verantwoordelijk is voor (arbeidsmarkt)communicatie is druk bezig om de wervings/werken-bij-site een update te geven. En hoewel beide disciplines dezelfde doelstelling hebben, goede mensen vinden en binden, praten ze bijna niet met elkaar.

Er lijkt een afstand te bestaan tussen (arbeidsmarkt)communicatie en recruitment. En dat is jammer! Dit terwijl ze elkaar zoveel te bieden hebben. Sterker nog; een goede combinatie kan versterkend werken.

HR-Communicatie wil graag ‘de kloof dichten’ tussen arbeidsmarktcommunicatie en recruitment en organiseert daarom samen met The Addstore en RecruitmentMakers de workshop ‘Arbeidsmarktcommunicatie & Recruitment: mind the gap’

De kloof dichten tussen Arbeidsmarktcommunicatie & Recruitment! 

In een compacte workshop gaan we aan de hand van concrete wervingsopdrachten samen aan de slag om bruggen te slaan tussen beide werelden. Op basis van eerdere succesverhalen bieden we inspiratie en tegelijkertijd reiken we handvatten aan. Alle deelnemers zullen met concrete oplossingen voor hun wervingsvraagstukken naar huis gaan.

Contact en reserveren
Heb je vragen over deze bijeenkomst neem dan contact op met Simone Otte-Klandermans. Deze workshop vindt plaats bij de Social Impact Factory in Utrecht. Goed bereikbaar met openbaar vervoer en met voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.

Word community-lid van HR & Communicatie en bezoek gratis deze workshop!

  • Deelname aan deze kennissessie is gratis voor community-leden. Niet-leden betalen €50 per persoon.
    • Word je direct lid van onze exclusieve community voor €100, dan krijg ook jij een vrijkaartje!
    • Er zijn maximaal 35 plaatsen beschikbaar, dus reserveer snel!

Na deze workshop vindt de Voorjaarsborrel van HR & Communicatie plaats in de gezellige Stadbrasserie en Bar de Utrechter en is gratis toegankelijk voor alle HR & Communicatie community-leden en introducés.

 Aanmelden

Datum: 24 May 2018 
Tijd: 14:00 tot 16:00 uur
Locatie: Social Impact Factory
Kosten: € 0
Kosten voor niet-leden: € 50

Tot ziens op 24 mei bij de Social Impact Factory in Utrecht!


Delen