Bloggen bij HI-RE.nl en wat je moet doen om blogger te worden

Delen

Wat is bloggen?

Bloggen is vooral heel erg leuk. Het delen van je kennis en ervaringen, het opzoeken van de discussie over je vakgebied, maar natuurlijk ook het ‘ontmoeten” van je vakgenoten. Bloggen is het schrijven van een artikel voor een blog. Een blog (afkomstig van het woord weblog) is een online medium over interessante ontwikkelingen, actualiteiten, persoonlijke zaken, politiek, werk of thema. En in het geval van Hi-RE.nl dus over alles wat te maken heeft met de arbeidsmarkt, recruitment, HR(M) en Arbeidsmarktcommunicatie. Wat is er leuker dan over deze onderwerpen te bloggen!

Waarom bloggen bij Hi-RE.nl?

Ondertussen bestaat Hi-RE.nl al weer 5 jaar en zijn we van een klein onbeduidend blogje gegroeid naar een mooi podium waarop vakprofessionals hun kennis, ervaring en passie kunnen delen met de vele bezoekers die Hi-RE.nl maandelijks weten te vinden. En dat niet alleen, naast het blog hebben we nog verschillende communities waar vakgenoten elkaar treffen. Daarnaast zijn we ook regelmatig aanwezig zijn bij verschillende vakevenementen waar ook de bloggers vaak naar toe kunnen. Als blogger  krijg je ondersteuning bij je artikelen. Heb je een writersblock, loopt je artikel niet lekker ? Neem dan gerust even contact met ons op en laat ons proeflezen. Sowieso worden alle artikelen nagelopen op spelling en stijl. Verder is het Bloggen een mooie manier om je Personal Brand zichtbaar te maken en vorm te geven.

Hoe werkt het?

Als je gaat bloggen voor Hi-RE.nl verwachten we in ieder geval een regelmatige (maandelijkse bijdrage of meer mag natuurlijk altijd). Zodra je een blog hebt geschreven, stuur je deze naar onze redactie en de redactie zorgt ervoor dat je artikel gepubliceerd wordt en verspreid wordt via diverse social media-kanalen (Twitter (bijna 14.000 volgers) Facebook, LinkedIn-groepen, Google+, etc.).

Wie zoeken we?

Arbeidsmarktspecialisten, recruiters (bureau-, corporated of interim), arbeidsmarktcommunicatie-specialisten en HRM’ers. Kortom, elke vakidioot die graag zijn kennis, ervaring en liefde voor het vak wil delen.

Wat krijg je er voor terug?

Naast eeuwige roem, erkenning en zo nu en dan een gezellige borrel met het HI-RE team, bieden wij geen financiële vergoeding. Net als Google zijn wij fan van GRATIS . Wel zorgen we natuurlijk dat je als een VIP Blogger wordt behandeld en doen wij onze uiterste best er voor om te zorgen dat jouw artikelen gelezen worden. Verder bieden we je een podium om samen met andere enthousiaste professionals van gedachten te wisselen en ben je dus een opinieleider.

Mail voor aanmelding naar: ronjansen@hi-re.nl


Delen

2 reacties op “Bloggen bij HI-RE.nl en wat je moet doen om blogger te worden

  1. Pingback: Top 10 Artikelen Hi-RE.nl Juli 2013 « Werken in een Callcenter

  2. Pingback: Top 10 Artikelen Hi-RE.nl Augustus 2013 « Werken in een Callcenter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *